Sreda 27.11.2013.
16:20
Mondo

"Otkači" ga ali tako da ga ne uvrediš/povrediš

Ako je fin i dobar, budi obzirna prema njemu
 

On je lepo vaspitan, sa manirima, nije dosadan, čak i ne izgleda loše, ali nema hemije! Postoji nekoliko načina da mu saopštiš da od vas dvoje "nema ništa", a da ga ne povrediš ili uvrediš.

Ne odugovlači. Ako lažeš, izmišljaš izgovore za otkazivanje sastanaka, samo komplikuješ situaciju. Kad nešto ne ide ne ide, i tu nema pomoći. Ako nastupiš iskreno i na vreme, druga strana će to poštovati.


Pazi na reči koje ćeš upotrebiti. "Ti si super, ali ja nisam za tebe", "Nije mi još vreme za ozbiljnu vezu" i slične rečenice odavno "ne rade". Da li bi ti poverovala u to? Bolje reci šta voliš kod njega, pođi od komplimenta i pohvala, a na kraju reci kako to, ipak, nije dovoljno da biste vas dvoje ostvarili emotivnu vezu.

Istakni razlike koje vas udaljavaju jedno od drugog, potenciraj na tome da ne veruješ u to da se "suprotnosti privlače".

Ovo nikako: "Bićemo prijatelji". To je laž i ti to znaš. Osobi kojoj se dopadaš biće teško da se druži sa tobom i uvek će očekivati nešto više, barem dok te ne preboli ili ne upozna neku drugu, potencijalnu ljubav.

2024 © - Vesti online