Utorak 26.11.2013.
13:53 >> 14:12h
mozzartsport.com

Mateus i Đovani na probi u Partizanu!

Period dokazivanja: Mateus i Đovani
 

Na treninzima crno-belih od utorka su dvojica ofanzivnih vezista iz najfudbalskije zemlje na svetu, koji će u narednih deset dana pokušati da se nametnu treneru Vuku Rašoviću. Reč je o Đovaniju (19), koji dolazi iz Bangua, i Mateusu (20) iz Nasional Madeire. Bilo je planirano da obojica dođu na probu u Teleoptik, međutim, kako je minulog vikenda završen prvi deo prvenstva u Prvoj ligi Srbije trener Zvonko Živković je raspustio igrače, pa su Đovani i Mateus završili na dokazivanju u taboru srpskog šampiona.
"Reč je o dvojici ofanzivnih veznih igrača, koji će sa nama ostati narednih nekoliko dana kako bismo ih pogledali i uverili se u njihove mogućnosti“, kratko je saopštio Rašović, koji i dalje ne može da računa na špiceve, s obzirom da su i Fofana i Kojić van trenažnog procesa.

Prema rečima klupskog lekara dr Ilije Rosića, Fofana se i dalje nalazi u bolnici, ali niko sa sigurnošću ne može da precizira od čega boluje, dok Kojićeva povreda pete nije u potpunosti zalečena i on će morati da pauzira najmanje do kraja ove sedmice, što znači da će crno-beli i na megdan Spartaku u narednom kolu Superlige igrati bez klasičnog špica.

Usled umora van stroja je i golman Vladimir Stojković, dok je reprezentativni vezista Miloš Jojić odsutan zbog odlaska u Herceg Novi, gde promoviše zimski kamp crno-belih. Inače, fudbaleri Partizana su jutros vakcinisani protiv gripa, što je praksa koja se primenjuje već godinama.
 

2024 © - Vesti online