Utorak 26.11.2013.
13:32
Vesti

NHL: Boston slavio u derbiju

 

Bruinsi su slavili sa 4:3 i to posle produžetka zahvaljujući Toriju Kragu, koji je postigao pogodak već u prvom minutu. Prethodno je viđen potez koji se retko viđa, pošto je Sidni Krozbi gostima doneo izjednačenje tri desetinke pre kraja susreta.

Ipak, on i saigrači nisu uspeli da iskoriste šok Bruinsa posle tog pogotka i dođu do potpunog preokreta.

Lui Erikson i Rajli Smit su golovima u prvoj trećini doneli Bruinsima prednost, ali je potom usledilo buđenje gostiju. Džejms Nil se sa dva pogotka postarao za izjednačenje, ali je Zdeno Čara na asistenciju Milana Lučića ponovo doveo Bruinse u vođstvo pred poslednjih pet minuta.

Vankuver je izgubio joše jednu utakmicu u produžecima. Vodili su sa 2:1 do četiri minuta pre kraja, kad je Majk Rilčards omogućio Los Anđeles Kingsima da se bore za pobedu. U dodatnih pet minuta gostima je trijumf doneo Slovenac Anže Kopitar.

NHL, rezultati: Boston - Pitsburg 4:3 produžeci, Toronto - Kolumus 0:6, Nju Džersi - Vinipeg 1:3, Tampa Bej - Njujork Rendžers 5:0, Florida - Filadelfija 3:1, Sent Luis - Minesota 3:0, Nešvil - Finiks 4:2, Edmonton - Čikago 1:5, Vankuver - Los Anđeles 2:3.

2024 © - Vesti online