Ponedeljak 25.11.2013.
22:46
mozzartsport.com

Avramov zaustavio Romu, Juventus ponovo lider!

Avramov i De Rosi

Gosti su do velikog boda došli zahvaljujući sjajnim, a povremeno i čudesnim intervencijama Vlade Avramova. Srpski čuvar mreže je u nekoliko navrata zaustavljao udarce Ljajića, Florencija, Pjanića, Strotmana, ali i kada je bilo najvažnije, u drugom minutu nadoknade, izvukao je iz loptu praktično iz gola nakon udarca glavom Leandra Kastana - 0:0.


Gosti su do velikog boda došli zahvaljujući sjajnim, a povremeno i čudesnim intervencijama Vlade Avramova. Srpski čuvar mreže je u nekoliko navrata zaustavljao udarce Ljajića, Florencija, Pjanića, Strotmana, ali i kada je bilo najvažnije, u drugom minutu nadoknade, izvukao je iz loptu praktično iz gola nakon udarca glavom Leandra Kastana.


Još jednom se pokazalo koliko Frančesko Toti znači ovoj ekipi Rome. U startnoj postavi se ponovo našao Žervinjo, koji je na početku meča u nekoliko navrata bio opasan po gol gostujućeg tima. Ipak, Avramov je još na samom startu meča stekao samopouzdanje, koje ga nije napuštalo do poslednjih trenutaka utakmice na Olimpiku.


Na terenu previše nije bilo ni Ljajića ni Florencija od kojih se mnogo očekivalo, pa je Rudi Garsija u drigom poluvremenu bio prinuđen na neka prilično čudna rešenja.
Podbacio je i „mali princ“ Miralem Pjanić čija je forma na poslednjih nekoliko mečeva u velikom padu. Sa druge strane, Kaljari je svih 90 minuta držao mali razmak između linija i uspeo da spreči Romine prodore i duple pasove kroz sredinu, koji su bili glavno oružje Rimljana na startu sezone.


Ovo je bio treći uzastopni remi Vučice, Roma još uvek nema poraz, ali je lidersku poziciju prepustila šampionu Juventusu.

2024 © - Vesti online