Ponedeljak 25.11.2013.
16:04
Vestionline

Nisu bitni pobednici, stigla Lejdi Gaga

Lejdi Gaga zajahala dvojicu
 

Pošto je već izgustirala haljinu od mesa i ogromnu ljusku jajeta u kojoj se prošetala 2010. godine, Gaga se na sinoćnoj ceremoniji pojavija na konju. Konj nije bio pravi, ali jeste u prirodnoj veličini, a pevačica je sve vreme sedela na njemu. Gaga je izvela pesmu "Do What You Want" sa novog albuma ARTPOP, čija prodaja i ne ide baš tako dobro.

Majli Sajrus iznenađujuće pristojna

Pevačica Tejlor Svift osvojila je treći put zaredom nagradu za izvođača godine na dodeli Američkih muzičkih nagrada (AMA), održanoj noćas u "Nokija teatru" u Los Anđelesu. Sviftova je osvojila i nagradu za kantri album godine, kao i nagrade za najboljeg ženskog izvođača kantri muzike i za pop-rok izvođača godine.

Džastin Timberlejk proglašen je za najboljeg pevača u dve kategorije: pop-rok i soul i R&B, a osvojio je i nagradu za najbolji R&B album.

Grupa One Direction i duo Meklemor i Rajan Luis osvojili su po dve nagrade, a titulu Ikona godine, koja se prvi put dodeljivala ove godine, ponela je Rijana. Ona je dobila nagradu i za najboljeg ženskog izvođača soul i R&B muzike.

2024 © - Vesti online