Ponedeljak 25.11.2013.
11:02
mozzartsport.com

Navijači Betisa majmunskim kricima vređali svog igrača!

 

Jeste da je Betis na samom dnu tabele Primere i da nosi "fenjer" već duže vreme, ali ovakvo ponašanje navijača nema opravdanje!


Zeleno-beli su u gradski derbi sa Seviljom ušli usijanih glava zbog pritiska koji već nedeljama na njih vrše ljuti, razočarani i nezadovoljni navijači. Međutim, na njihovu veliku žalost nisu uspeli da se izbore sa svim stvarima koje ih muče, već su još jednom doživeli poraz.


Osim toga što su primili gol već u 2. minutu susreta, fudbaleri Betisa su ostali bez saigrača Paulaa u samom finišu prvog poluvremena, što je izazvalo opšti bes kod najvatrenijih pristalica kluba iz Andaluzije... Toliki da su čak počeli da vređaju svog igrača na rasnoj osnovi, da ispuštaju majmuske krike i raznoraznim gestikulacijama potpuno psihički "ubiju" Brazilca.


Španski mediji tvrde da su Paulaa emocije savladale pre samog ulaza u tunel, pa je čak i zaplakao... Koliko god da fudbaleri Betisa nemaju sreće ove sezone i možda igraju loše, sigurno je da ne zaslužuju uvrede na rasnoj osnovi, posebno ne u 21. veku...

2024 © - Vesti online