Nedelja 24.11.2013.
08:00
luxlife.rs

Čudesni Anđeoski vodopadi

 

Fascinantni svet Kanaima Nacionalnog Parka savršena je kombinacija magije i realnosti, oblikovana grandioznim planinama koje se zovu Tepuis, bezbrojnim rekama, jezerima, vodopadima, šumama i savanama koje se prostiru kao veliko zeleno more. Ova prirodna sredina, neiskvarena modernim pogodnostima čoveka je mesto koje se mora posetiti jednom u životu. Ovaj prirodni mozaik je  svedočanstvo geografske istorije naše planete.

Pročitajte još:

1. “Đavolji bazen”: Adrenalinska avantura u Africi

2. Otkrijte pravo afričko čudo na reci Zambezi

Nacionalni park se prostire na 3 miliona hektara, i on je drugi najveći u Venecueli, a šesti je u svetu. Tu se nalazi i pravi najviši vodopad sveta, koji nije stalni i zove se La Katira.

Uživajte u ovom fantastičnom mestu, pogledajte neverovatno okruženje u Laguna de Kanaima, sa predivnim vodopadima, koji vas pozivaju da plivate i provociraju vas predivnim belim peščanim plažama koji se nalaze oko lagune.

Ovo jedinstveno mesto daje vam mogućnost povezivanja sa prirodom na pravi i direktni način. Eko turizam postoji zbog mesta poput ovog, koja samo čekaju da budu otkrivena.

2024 © - Vesti online