Petak 22.11.2013.
10:47
BETA

Milanović: Protiv Čukaričkog makar do boda

 

"Mladi su i poletni, a posebni su opasni na svom terenu. Očekujem tešku utakmicu u Beogradu, ali možemo da im se suprostavimo i osvojimo neki bod", rekao je Milanović novinarima na Gradskom stadionu u Novokm Pazaru.

On je ocenio da igrači Čukaričkog dobro stoje na terenu, a da je njihova glavna snaga kreativnost Igora Matića.

"Crvena zvezda im nije ozbiljnije zapretila, osim na početku. Na bokovima deluju Filip Stojković i Rajko Brežančić, u napadu je opasan Nikola Stojiljković, a iz drugog plana deluje Slavoljub Srnić. Ipak, sve polazi od Matića", kazao je Milanović.

Novi Pazar je na šestom mestu u Super ligi Srbije sa 20 bodova, dok je Čukarički na petoj poziciji s bodom više. Prvotimac Novog Pazara Admir Kecap izjavio je da se ekipa Čukaričkog odlično transformiše, ali da i njegov tim ima kvalitet.

"Nadam se povoljnom ishodu. Umorni smo, posebno mi koji nismo prošli pripremni period, ali smo radom probali da to nadokandimo. Na svakoj utakmici maksimalno izgaramo i nedovoljnu pripremljenost dopunjujemo srcem i voljom", kazao je Kecap.

Ovaj ofanzivni fudbaler je pre dva dana nastupio u Užicu za selekciju novinara, u porazu od najjače reprezentacije Srbije (O:2).

"Bila mi je velika čast da predstavljam sebe i svoj klub na toj utakmici, na kojoj su učestvovali gotovo svi najbolji domaći fudbaleri", rekao je Kecap.

Utakmica između Čukaričkog i Novog Pazara igraće se u subotu od 17.00.

2024 © - Vesti online