Petak 22.11.2013.
10:53
Beta

BG: Noć puna sudara, 8 povređeno

Foto: Arhiva

Najteža saobraćajna nesreća se dogodila pola sata pre ponoći na Ugrinovačkom putu ka naselju Krnjaševci kada su se sudarila dva automobila.

Tom prilikom povređeno je pet osoba starosti od 17. do 31. godine, a na lice mesta poslate su dve ekipe Hitne pomoći.

Prva lekarska ekipa, zbrinula je dva mladića koji su zadobili povrede glave i ruke, odnosno glave i grudnog koša, kao i jednu devojku koja je teško i ozbiljno povređena.

"Ona je zadobila povrede glave i gubila je svest. Lekari su konstatovali povrede grudnog koša, trbuha i vrata", kazala je Macura i dodala da je druga lekarska ekipa zbrinula je dve devojke koje su zadobile povrede glave.

U noći između četvrtka i petka dogodile su se još tri nesreće. U dve nesreće koje su se dogodile u Bulevaru Mihajla Pupina i Karađorđevoj ulici kod Železničke stanice, povređene su dve žene - pešaci, od kojih je jedna povredila glavu, a druga glavu i skočni zglob.

U udesu koji se dogodio na uglu ulica Darvinove i Kumodraške povređen je vozač, koji se žalio na bol u leđima. Lekari su imali 128 intervnecija, od kojih 25 na javnom mestu, uglavnom zbog astmatičara i srčanih bolesnika.

2024 © - Vesti online