Četvrtak 21.11.2013.
16:51 >> 22:47h
Telegraf

"Nisam vređao Turke! Rat se odavno završio"

Pravdao se psovkama
 

Podsećanja radi, Lepi Mića je diskvalifikovan zbog govora mržnje i uvreda na račun Turaka. Konkretno, tokom svađe sa Jelenom Golubović, na njene provokacije je uzvratio rečima: “Sram te bilo, je*ala si se sa Turcima”.

- To sam rekao jer se ona zaista je*ala sa njim, što su mi i rekli i ona i Čupo. I to svi znaju i to je u redu, ako im je bilo lepo. Da se je*ala sa Špancem, rekao bih: “Je*ala si se sa Špancem”, dakle, to nije bilo uvredljivo i nešto protiv Turaka, nego sam izneo činjenicu da je imala odnos sa Turčinom iz Turske! Kažu da sam vređao Turke, ali ja nemam ništa protiv tog naroda, niti protiv bilo kog drugog. Evo, pitajte Ekrema, Čupa, Šekija Turkovića, Edina Škorića… Sa svima njima sam se družio i svi su plakali kad su me izbacili kao iz katapulta, rekao je Mića koji je očigledno prevideo "nebitnu" činjenicu da Čupo odavno nije na “Farmi”. Takođe, Mića je napomenuo da želi da skine anatemu sa sebe i svima objasni da on nije šovinista, da ne mrzi druge, kao i da je rat iz devedesetih davno iza njega.

* Farma: Mića letvom na Jelenu!

* Mića Jeleni: Popu*ite mi i ti i Šerif Konjević!

- Nije mi jasna cela ova halabuka koja se podigla bez ikakvog razloga. Ja sam na “Farmu” ušao da se igram, sve je ovo bila igra, a nikoga nisam imao nameru da uvredim. Želim da napomenem da sam za vreme boravka na "Farmi" nazivan trasvestitom, biseksualcem, gejom, agresivcem, budalom, kompleksašom, majmunom, idiotom, nacionalistom, da sam ratni zločinac, ratni profiter... Psovani su mi majka, supruga, dete... Vređan sam fizički da sam jednom nogom u grobu, da se raspadam, da umirem, da mi ispada vilica, da sam prljav, da se ne kupam... - žalio se Mića.

Koliko je psovao, bolje da konferenciju nije održao, jer je samo potvrdio stav mnogih koji su stekli gledajući ga na Farmi...

2024 © - Vesti online