Četvrtak 21.11.2013.
13:33
telegraf.rs

Ponovo se sudi Katarini Rebrači?

Postupak će posle pune tri godine trajanja biti vraćen na početak, kako ''Telegraf'' saznaje, pošto je sudija koja je vodila postupak izabrana za sudiju Apelacionog suda.

Poriče da je koristila službeni položaj: Katarina Rebrača

''Poslednje ročište održano je u martu ove godine. Tada je naloženo veštačenje i nije održan nijedan pretres. Predmet će biti dodeljen novom sudiji, pa je to jedan od razloga da suđenje počne iznova, a drugi je zbog velikog proteka vremena'', kaže izvor iz Višeg suda.


Suđenje u Višem sudu u Beogradu počelo je pre nešto više od tri godine. Bivša manekenka u novembru 2010. godine izjavila je da nije tačno da je prisvojila novac i trošila ga na svoje lične potrebe. Ona je tada istakla da je bila posvećena Fondu i borbi protiv raka dojke.

''Nisam sredstva Fonda koristila za kupovinu avionskih karata, nakita, garderobe, kozmetičkih preparata. Koristila sam lične kontakte i poznanstva kako bih prikupila što više novca'', rekla je tada Katarina Rebrača.

Pored Katarine Rebrače, zbog pomaganja u zloupotrebi optužene su i njena majka Sandrina Bogunović, zatim Mirjana Hristić, kao i Slađana Mironija.

2024 © - Vesti online