Četvrtak 21.11.2013.
11:15
BETA

Voždovac kažnjen, utakmica protiv Partizana bez publike!

 

Kako je danas preneo Sportski žurnal, Voždovac će zbog suspenzije utakmicu 12. kola Super lige sa Partizanom, u nedelju od 13 sati, igrati bez prisustva publike.

Pošto je proglašena utakmicom visokog rizika, trebalo je da se igra na stadionu Obilića na Vračaru, ali bi posle odluke FSS, taj duel mogao da se odigra na stadionu Voždovca, na krovu tržnog centra. Voždovac je kažnjen jer su njegovi navijači u prošlom, 11. kolu tokom utakmice sa Novim Pazarom isticali političke parole.

"Kako nam se na utakmici sa Novim Pazarom prvi put desilo da su navijači iznosili političke parole, očekikvali smo da prođemo sa opomenom, a umesto toga... Ovo nije mali udar za nas. Planirali smo da odštampamo i prodamo barem 4.000 ulaznica po 500 dinara, pa je suvišno govoriti o ekonomskom efektu odluke", rekao je sportski direktor Voždovca Zoran Perić.

Partizan će tako i drugu uzastopnu utakmicu igrati pred praznim tribinama. Šampion Srbije kažnjen je suspenzijom stadiona od dve utakmice zbog ponašanja navijača na 145. "večitom" derbiju, pa je u prošlom kolu, protiv Donjeg Srema, igrao bez publike. Suspenzija se završava narednog vikenda, utakmicom protiv Spartaka.

2024 © - Vesti online