Sreda 20.11.2013.
19:50
opera-17.com

Farma: Lepi Mića je izbačen, Ivan plakao zbog prijatelja

Lepi Mića

- Sram te bilo, je*eš se sa Turcima - uzvratio joj je Mića i time napravio ozbiljan prekršaj pravila rijalitija "Farma" jer je upotrebio govor mržnje, koji je strogo zabranjen.


Odmah nakon što je ova scena emitovana u živom prenosu, na Fejsbuk stranici "Farme" su se pojavile poruke da bi Lepi Mića morao da bude izbačen, a u međuvremenu su pokrenute i peticije sa istim ciljem.


Zadruga je, dakle, odlučila da Mići ne može da progleda kroz prste. Proka je posetio farmere i zamolio ih da se svi okupe oko stola u dnevnoj sobi. Ovonedeljna gazdarica Romana Panić je pročitala pismo koje je Zadruga poslala i u kojem saopštava da ne može da toleriše psovke i zabranjene reči koje je Lepi Mića upotrebio prethodne noći, te da ga kažnjava diskvalifikacijom.


Odmah pošto je čuo Zadruginu odluku Lepi Mića je ustao sa stola i krenuo da se sprema, dok su farmeri krenuli za njim. Imao je dva minuta da se oprosti, a zatim se sa Prokom uputio ka kapiji.


Sa njima je krenuo i Ivan Marinković, Mićin najbolji drug na imanju, koji nije mogao da suzdrži suze. U međuvremenu Japa je komentarisao novonastalu situaciju sa ostalim farmerima.


- Ja da sam u produkciji, ja bih ovo uradio još ranije. Samo realno pričam ono što mislim - rekao je Japa.

2024 © - Vesti online