Sreda 20.11.2013.
13:27
mozzartsport.com

Gulan operisan, pauzira do kraja sezone!

Prinudna pauza: Nikola Gulan
 

Vezista Partizana Nikola Gulan je jutros uspešno podvrgnut operaciji nosa na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Lekari ove zdravstvene ustanove su hirurškim zahvatom sanirali posledice sudara glavama povrtanika iz inostranstva sa saigračem Petrom Grbićem na treningu u Zemunelu, u utorak pre podne.


Lekar u stručnom štabu Partizana, dr Ilija Rosić, objasnio je da je time jesenja sezona za novajliju iz italijanske Modene završena.
''Gulan će sigurno morati da odsustvuje do kraja jeseni. Što se tiče Petra Grbića, pušten je na kućno lečenje i preporučeno mu je nekoliko dana mirovanja, jer je pretrpeo potres mozga, što znači da neće biti u kombinaciji za gostovanje Voždovcu'', raportirao je dr Rosić.


Povrede Gulana i Grbića su dodatno pogoršale ionako komplikovanu situaciju u igračkom kadru crno-belih, pošto su van stroja napadači Nemanja Kojić (povreda pete) i Ismail Beko Fofana (zapaljenje pluća), zbog čega će protiv Voždovca Vuk Rašović ukazati poverenje mladom Ivanu Šaponjiću, priključenog iz kadetske selekcije.

2024 © - Vesti online