Sreda 20.11.2013.
14:41
Z. Mirković - Vesti

Slika sa Cecom donela 12.000 lajkova

Političar i pevačica: Štrahe i Ceca

Fotografija koju je objavio na svom Fejsbuk profilu dobila je 12.000 lajkova, a ispod nje se našlo oko 3.000 komentara podrške i osude. Naime, bilo je onih koji su napisali kako može da se slika sa strankinjom kad je njegova stranka protiv stranaca, a i onih koji su podsećali da je Ceca udovica Arkana, ratnog zločinca i kriminalca.


Bečki dnevnik "Esterajh" i besplatni dnevnik "Hojte" preneli su fotografiju. Oba lista su podsetila da je Ceca sporna ličnost jer je njen muž bio vođa paravojne formacije koja je učestvovala u etničkim čišćenjima u Bosni i Hrvatskoj.


Takođe, "Esterajh" podseća da i sama Ceca ima problema s pravosuđem, da je hapšena zbog posedovanja oružja 2003. godine, ali i uz napomenu da među Srbima važi za nacionalnu heroinu.


"Hojte" ističe da je retko koja fotografija i objava na sajtu Štrahea privukla ovoliku pažnju. List ujedno komentariše da nije ni čudo da je jedna slika toliko podelila javnost jer je ovom akcijom (Štrahe) pre svega razljutio ljude hrvatskog, bosanskog i kosovskog porekla, kojima su navodno događaji iz ratnih godina još uvek sveži u glavama.

2024 © - Vesti online