Utorak 19.11.2013.
19:03
Srna

Lipljan: Pritisci pred drugi krug izbora

Drugi krug izbora održaće se 1. decembra

"Ovakav brutalan odnos nadležnih prema učenicima i nastavnicima ove škole svojevrstan je vid pritiska, a dodatni veliki problem je i to da kada nema struje, nema ni vode", navodi se u ovom saopštenju.

U saopštenju se podseća da su u prvom krugu građani najviše glasova dali kandidatu liste "Srpska" Branimiru Stojanoviću, te navodi da je njegova pobeda u drugom krugu izvesna, što bi bilo garancija da će se "maltretiranju građana, malverzacijama sa računima za električnu energiju i sličnim stvarima stati na put".

U saopštenju se navodi da je rukovodstvo ove osnovne škole pre pet dana predalo žalbu na račun za električnu energiju u kome piše da je prošlog meseca utrošeno 8.405 kilovat časova, dok je komisija koja je došla da isključi struju u svom izveštaju navela da sat pokazuje stvarni utrošak od 3.359 kilovat časova.

"Nadležni nisu našli za shodno da odgovore na uloženu žalbu, već su poslali ekipu iz Lipljanja kako bi isključili struju ovoj osnovnoj školi, iako selo Suvi Do pripada opštini Gračanica", navedeno je u saopštenju.

2024 © - Vesti online