Utorak 19.11.2013.
13:54
Dnevni avaz

Pobednik Farme 4: Od Pinka još ni dinar!

Lažna obećanja mesecima, a nigde dinara, tj. evrića: Memo, pobednik Farme 4
 

Prema Memovim rečima, čelnici ružičaste televizije su mu mesecima davali lažna obećanja, a kako je krajem sedmice propao i poslednji dogovor, rešio je da sve ispriča!

- Stvarno ne znam šta da radim. Već je prošlo previše vremena, a ja nisam dobio nijedan euro od zaslužene pobede na "Farmi". Čekao sam i ćutao dovoljno vremena. Jedino što sam dobio kao pobednik najgledanijeg šoua realnosti na Balkanu je kartonski ček od 50.000 evra. To su videli milioni gledalaca širom regiona, ali na moju žalost, još mi nije isplaćen ni najmanji delić nagrade, priča Memo i dodaje da je zbog svih dešavanja potpuno razočaran i da ne zna šta dalje da radi.

- Moje strpljenje je na izmaku. Ako kompletnu nagradu ne dobijem do kraja godine, posavetovati ću se i preduzeti nove korake, kaže Memo.

S druge strane, Lajla Torlak, glavna urednica Pinka BH, nije demantovala navode pobednika "Farme".

- Znate kako su teška vremena. Haljevac neće biti oštećen, kao nijedan učesnik "Farme". Memo je potpisao ugovor s našom matičnom kućom u Beogradu, a prema mojim informacijama, nagrada bi mu trebala biti isplaćena u narednih sedam do deset dana, objašnjava Torlak.

2024 © - Vesti online