Utorak 19.11.2013.
12:28
P. Živković - Vesti

Partizan: Kadet Šaponjić napada Voždovac!

Ivan Šaponjić

Sticajem okolnosti mladi golgeter Teleoptika dobio je priliku, koju je obilato iskoristio i svi znako ko je danas Aleksandar Mitrović!

Godinu ipo dana kasnije Vuk Rašović kuburi sa istim problemima, možda i gorim. Četiri kola pre kraja jesenjeg dela povređena su mu oba napadača (Fofana i Kojić), pa je bio primoran da rešenje potraži u liku kadeta Ivana Šaponjića (momak rođen 1997. godine). Sva je prilika da će u subotu on biti jedini raspoloživi napadač u Rašovićevoj četi, pa valja očekivati i debi još jednog izdanka Partizanove fudbalske škole.
"Dečko je pravi centarfor i mnogo je napredovao u poslednjih šest meseci - tvrdi Vuk Rašović, trener crno-belih. - U nedostatku napadača treba nam neko rešenje koje nam je dostupno, a to je Šaponjić. Naredne tri nedelje će sigurno biti sa nama. Da li će igrati, da li će dobiti priliku - vreme će pokazati".


Ivan Šaponjić je rođen 2. avgusta 1997. godine, zadužio je dres sa brojem 33... Iznenadnu priliku želi da iskoristi na pravi način i krene stopama Lazara Markovića, Aleksandra Mitrovića, Miloša Jojića... Uostalom, treneri u omladinskoj školi odavno su sugerisali da bi Šaponjić mogao da postane prvotimac i ostavi trag u crno-belom dresu. seniorskoj konkurenciji opravda epitet velikog talenta.
"Podseća mnogo na Aleksandra Mitrovića, ali treba imati u vidu da je jako mlad. Međutim, postoje momenti kad to ne bude neke ozbiljna prepreka. U životu nikad ne znaš kad ćeš dobiti priliku, bitno je da budeš spreman. Koliko vidim, Šaponjić je spreman", poručio je Vuk Rašović, trener crno-belih.
 

2024 © - Vesti online