Utorak 19.11.2013.
12:13
telegraf.rs

Ne prestaje: Gradonačelnik Toronta oborio babu

Rob Ford se zaleteo da pomogne bratu, pa srušio odbornicu Pem mekonel koja mu se našla na putu
 

Rob Ford koji je ispunio sve svetske tabloide svojim nedoličnim ponašanjem, ponovo se izvinio javnosti, jer je trčeći u pomoć bratu, u sred gradske skupštine, oborio postariju odbornicu Pem Mekonel.

Pročitajte sve što smo pisali o Robu Fordu, gradonačelniku Toronta OVDE

Prilikom svoje odbrane koju je sa govorničkog mesta izneo Rob Ford, odbornici su, kao što su i najavili, doslovno raščinili gradonačelnika svih poluga moći, nakon čega je izbila čarka.

- Ovo je državni udar. Upravo ste izvršili invaziju na Kuvajt - rekao je Ford za skupštinske govornice, aludirajući na invaziju Kuvajta od strane Iraka, koja je izazvala Prvi zalivski rat.

U trenutku glasanja, gradonačelnikov brat, koji je bio među retkima u publici koji su branili Robovu stranu, ušao je u žučnu raspravu sa neistomišljenikom. U tom trenutku gradonačelnik je pojurio prema sukobljenima i gotovo pregazio vremešnu gradsku odbornicu Pamelu Mekonel.

- Izvinjavam se svima koje sam nehotice udario jer je moj brat bio u svađi – po ko zna koji put izvinjavao se Ford, nadovezujući još jedan skandal na svoj već uspešni niz.

2024 © - Vesti online