Ponedeljak 18.11.2013.
12:25
Beta

Mladić poginuo u sudaru sa tegljačem

Foto: Ilustracija
 

"Lekari su pokušali reanimaciju na licu mesta, ali nazalošt prema kasnije pristiglim informacija, dvadesetogodišnji mladić je preminuo", rekla je portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura.

Nesreća se dogodila oko devet časova, kada su se sudarili automobil "opel astra", kojim je upravljao mladić i tegljač "Beograd puta", a kasnije je na njih naleteo još jedan automobil. Na tegljač, koji se iskrenuo od siline udarca, naleteo je drugi automobil u kojem je bila beba, a zatim je naletelo i treće vozila, u kojem nije bilo povređenih.

Povređeni su vozač i suvozač teretnog vozila, od kojih je jedan zadobio povrede vrata i ramena, a drugi slabinskog dela kičme, dok putnici automobila koji je udario u tegljač nisu povređeni.

Saobraćaj na tom delu puta je u prekidu i uviđaj je u toku. Kakao javlja Radio-televizija Srbije, ni po završetku uviđaja saobraćaj neće biti odmah uspostavljen, pošto iz teretnog vozila curi nafta koju vatrogasne ekipe treba da uklone sa puta.

Samo 20 minuta kasnije, na istom putu, od Orlovače ka Železniku, dogodila se još jedna nesreća u kojoj je povređen 47-godišnji muškarac, koji je prebačen na Kliniku za ortopediju na Banjici.

2024 © - Vesti online