Ponedeljak 18.11.2013.
10:56
žurnal.rs

Osveta zbog Troickog: Đoković bio na antidoping kontroli skoro pet sati!

Težak subotnji dan: Novak Đoković
 

Mnogi se zapitali zašto nije bilo Novaka Đokovića na klupi tokom dubl meča drugog dana finala Dejvis kupa u “Kombank Areni”, kada su verovatno i presudni bod osvojili Tomaš Berdih i Radek Štepanek protiv Nenada Zimonjića i Ilije Bozoljca.


Prema pisanju “Sportskog žurnala”, naš najbolji teniser je tokom meča bio na antidoping kontroli - u dva navrata, što je trajalo skoro četiri i po sata!


Da li je ovo odgovor Antidoping agencije na žestoke kritike Đokovića zbog slučaja Viktora Troickog, o čemu je naš najbolji teniser govorio u Londonu na završnom mastersu, ali i posle pobede prvog dana finala, tek Đoković je bio strašno neraspoložen jer nije mogao da prati meč dublova. Nije u potpunosti jasno zašto se agencija opredelila da baš u tom trenutku testira Đokovića, a kamoli zašto je to toliko trajalo.

Koliko Đokoviću znači da bude uz svoje saigrače tokom mečeva, govori i njegovo požurivanje (ne i skraćivanje) konferencije za medije posle pobede nad Berdihom u nedelju kako bi se što pre vratio na teren da posmatra meč Dušana Lajovića i Radeka Štepaneka.

2024 © - Vesti online