Ponedeljak 18.11.2013.
12:01
K. N. - Vesti - Foto: Vesti

Želimo vam svaku sreću!

Slađana Stanković sa sinom Kristijanom
 

Ovaj prilog je, kao i uvek do sada, prosleđen na kućni prag ove nesrećne žene, koja je, suočivši se sa izbeglištvom 1999. na Kosovu, mnoge nedaće preturila preko svojih nejakih pleća.


- Svaki put kada mi stigne dar ovih divnih ljudi, u potpunosti se raznežim i prosto više ni sama ne znam kako da im se zahvalim. Da nam proletos nisu priskočili u pomoć, ne smem ni da pomislim šta bi sa mojim sinom i sa mnom bilo. Ovako, imamo dovoljno za dažbine i namirnice koje život znače. A takva sigurnost mnogo znači, jer smo siti i bezbrižni. Blagosiljaćemo ih dokle god smo živi - kazala je Slađana Stanković.
 

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Pored Đukića, na ovu socijalno ugroženu ženu mislila je i plemenita Dušanka Ašić iz Toronta, uputivši joj novčani ček u vrednosti od 50 dolara.


- Hvala toj divnoj ženi. Poslaću joj i pismo da joj se lično zahvalim na podršci koju nam je uputila - rekla je Slađana u telefonskom razgovoru, pohitavši do obližnje banke kako bi unovčila ček iz Kanade.

2024 © - Vesti online