Subota 16.11.2013.
14:50
Beta

Stefanović: Kandidati DS-a skandalozni

Na konferenciji za novinare u sedištu stranake, Stefanović je rekao da se ne zna šta DS želi, jer je njen lider Dragan Đilas tri dana nakon smene sa mesta gradonačelnika rekao da mu ne pada na pamet da ta stranka učestvuje u privremenom organu, a da je potom najavio da hoće.

DS pokazao da ne voli ni Beograd, ni Beograđane: Nebojša Stefanović

On je naglasio da SNS ne osporava pravo DS da kandiduje ljude za privremeno veće, ali da ne može da se pomiri sa tim da će ''Žika Pauk'' (Živorad Anđelković) biti u privremenom organu i dodao da SNS ima mnogo ozbiljnije ljude.

"Žika Pauk i Tatjana Pašić, ako je to najbolje što DS može da ponudi, to je skandalozno i katastroflano. DS pokazuje da niti voli Beograd, niti voli Beograđane," rekao je Stefanović.

On je naveo da je se Živorad Anđelković vezuje za brojne malverzacije u Parking servisu čiji je bio direktor, i da je poznat po tome što je 600.000 evra potrošio na maketu Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu.

Prema njegovim rečima, Tatjana Pašić je poznata samo po tome što je bila pomoćnik Đilasa, dok je bio ministar za Nacionalni investicioni plan (NIP).

"Potrošili su veliki novac iz NIP-a, a niko ne može da se seti ni jednog velikog projekta", ukazao je on.

Stefanović je rekao da se SNS neće mešati u rad vlade u odlučivanju o privremenom organu, ali i da apeluju da se ne izaberu kandidati DS-a.

"Spremni smo da niko od SNS-a ne učestvuje u privremenom oraganu, ali tražim od vlade da ne izabere ljude od onih koje nudi DS i da vlada ne dopusti da ovi ljudi upravljaju gradom ni jedan dan", najavio je Stefanović.

On nije mogao da potvrdi da li će sutra biti sednica Predsedništva SNS, jer kako je naveo nema potvrdu o zakazivanju sednice, ali je naglasio da će SNS raspravljati o kandidatima za privremenu upravu u Beogradu.

2024 © - Vesti online