Subota 16.11.2013.
08:09
Beta

Blažič: Sledeći je Partizan

Junak pobede nad Lijetuvosom: Jaka Blažič



"Utakmica je bila teška, protiv kvalitetnog protivnika, ali smo imali dobru energiju i na krilima publike smo zabeležili važnu pobedu. Svi smo zadovoljni, ali treba da zaboravimo ovu utakmicu što pre i okrenemo se sledećoj, a to je Partizan u ponedeljak", rekao je Blažič novinarima posle meča.

Zvezda je pobedila Lijetuvos sa 88:77 u petom kolu Evrolige i tako zabeležila drugu pobedu u grupi, dok je Lijetuvos ostao na jednom trijumfu. Ovo je crveno-belima druga uzastopna pobeda u Evroligi.

"Mnogo je dobar osećaj posle ovakve pobede, ali, kao što sam rekao, treba da što pre zaboravimo ovu utakmicu", rekao je Blažič.

Slovenački reprezentativac je posle utakmice dobio ovacije publike koja je skandirala njegovo ime, a on je na pitanje novinara odgovorio da jeste uživao u velikom meču.

"Ja zbog ovoga živim, zbog ovoga igram košarku. Nisam nikada doživeo nešto ovakvo - ovakve pozdrave publike, ni u reprezentaciji na Evropskom prvenstvu. Ono što najviše želim je da cela ekipa igra dobro i da nastavi da pobeđuje", rekao je Blažič.

2024 © - Vesti online