Četvrtak 14.11.2013.
20:37
mozzartsport.com

Partizan nema napadača: Fofana i Kojić povređeni!

Ismail Beko Fofana

Veliki problemi u finišu jeseni za stučni štab Partizana, pošto su oba napadača van takmičarskog pogona. Nemanja Kojić i Ismael Beko Fofana odsustvovaće sa treninga u narednih sedam do 10 dana i po svoj prilici propustiti gostovanje svog tima Voždovcu na Vračaru.
"Fofana ima zapaljenje pluća, hospitalizovan je i podvrgnut terapijama. Mora da miruje narednih sedam dana. Nije ništa strašno, ali ćemo pratiti njegovo stanje i u ovom trenutku on je neizvestan za meč sa Voždovcem", poručio je klupski lekar Ilija Rosić.


Rosić dodaje da lider na tabeli Superlige kuburi i sa drugim napadačem, pošto je van stroja od utakmice sa Donjim Sremom i Nemanja Kojić.
"On se požalio na bol u stopalu i pregledom je utvrđeno da ima blagu ili diskretnu naprslinu pete metatarzalne kosti što zahteva mirovanje od sedam do 10 dana, pa je i on pod znakom pitanja za Voždovac", dodao je Rosić.


Sreća u nesreći za crno-bele jeste činjenica da Partizan ovog vikenda ne igra prvenestvenu utakmicu, ali ovakvo stanje stvari pokazuje koliko su bili sumanuti potezi rukovodstva, koje je dozvolilo da Partizan u prvenstvo uđe sa samo dva napadača.


Čak su se i članovi stručnog štaba u dosadašnjem toku prvenstva šalili na svoj račun i kad Kojiću i Fofani nije išlo pričali između sebe: "Pa koga sad da ubacimo, najbolje Varga da se skine."


Ovakve okolnosti primoraće Rašovića da nekog od ofanzivnih vezista gurne u sam špic napada. Tako da bi u samoj navali mogli da zaigraju Nikola Ninković ili Filip Malbašić.

2024 © - Vesti online