Četvrtak 14.11.2013.
12:32 >> 13:07h
gol.hr

Sjajan ples hokejaša sa dirljivom životnom pričom!

 

Kada su igrači obe ekipe već bili na putu prema svojim svlačionicama, Narvikov napadač Adrijan Alvarstein osetio je potrebu da priušti gledaocima dodatnu zabavu.

"Otkačio" se na taktove hita Trumpsta, vrlo popularnog u skandinavskim zemljama, kojeg potpisuje australijski DJ i muzički producent Džejms Kontie, pa je  demonstrirao svoje plesne sposobnosti. Njegova tačka razgalila je publiku.
"Kada ljudi čuju ovu pesmu, trebali bi da zaplešu ovako kako sam im pokazao", rekao je Alvarstein, koji je očigledno uvežbavao svoje plesne pokrete.

"Ja ne plešem baš puno, ali mogu da obećam da ću uvežbati taj ples do kraja sezone", našalio se Narvikov švedski trener Magnus Skogfalt.


Alvarstein je rođen 1991. godine u Svaziju, državi na jugu Afrike. Bo je ostavljen kao novorođenče na stepeništu crkve sa još uvek netaknutom pupčanom vrpcom. Poslat je u sirotište, a na kraju ga je usvojila žena iz Norveške koja nije mogla da ima decu. Kao klinac je počeo da kliza, a hokej je na visokom nivou počeo da igra sa 16 godina...

2024 © - Vesti online