Četvrtak 14.11.2013.
08:00
cosmopolitan.hr

Ubićete želju ovim "gresima"

Neke stvari zaista nikada ne bi trebalo da se dogode
 

1. Izgovaranje pogrešnog imena

Bilo da ste u vezi već neko vreme ili ste prvi put s nekim frajerom/devojkom, ništa ne može ubiti trenutak kao nazivanje dotičnoga/dotične pogrešnim imenom!

2. Povraćanje

Ako ste bolesni ili ste preterali s alkoholom, bolje nemojte da se "intiminizirate" dok vam ne bude bolje. Pa zamislite užas da u najvećem zanosu on/ona počne da povraća po vama?! BLJAK!

3. Gledanje televizije

Ako ste se već našli u krevetu da biste razmenjivali nežnosti, zaboravite da televizor postoji! Ne želite valjda da se zablenete u najdražu seriju dok se on/ona svim silama bezuspešno trudi da vas napali?!

4. Porodične priče

Zaista nema razloga da seksi atmosferu ubijate spominjanjem mame, tate, brata ili bilo koga iz vaše porodice. Takve razgovore ostavite za neku drugu priliku, a u sobi se posvetite isključivo vama dvoma.

5. Tepanje

Glumljenje deteta u trenucima povezanim sa seksom može biti samo uznemirujuće i može rezultirati upravo kontra efektom od onoga koji verovatno želite da postignete.

6. Proveravanje poruka/mejla/fejsbuka...

Verujemo da vam ne bi bilo ugodno da se on/ona usred vaših vrućih igrica protegne po mobilni telefon i krene da tipka po njemu. Istim ponašanjem i vi možete povrediti nju/njega. Osim ako vaš posao ne zaheva vašu dostupnost od 0-24h, nemate opravdanja za unošenje mobilnog u spavaću sobu.

2024 © - Vesti online