Utorak 12.11.2013.
22:48
telegraf.rs

HR: Ukletu kuću čuva duh devojke koja nema oči

Duh devojke (foto: ilustracija)
 

Postoje svedočenja kako se u neposrednoj blizini uklete seoske kuće i u njenoj unutrašnjosti čuje jecanje deteta. Plač navodno dolazi iz bunara u kojem se utopila devojčica koja je tu živela sa porodicom. Drugi veruju da te jezive krikove ispušta duh mlade žene koju je neko brutalno ubio i njeno telo zabetonirao u temelje kuće.

Sve ove tvrdnje još su neugodnije s obzirom na to da se kuća nalazi odmah posle oštre krivine, na kojoj su česte teške saobraćajne nesreće.

Tomislav Kovačević (18) iz Virovitice zaustavio se i sa kamerom snimao kuću i okolinu. Na displeju kamere u pozadini je iznenada video siluetu žene, koja se potom pretvorila u siluetu deteta. Rekao je da je žena umesto očiju ima rupe, a da joj je lice mutno.

Meštane najviše plaše letnji dani jer s njima dolaze i oni koji će celu noć bančiti i orgijati, i tako širiti legendu o "ukletoj kući u Škrinjarima". Ali, svedočanstva o ukletoj i zastrašujućoj kući ne prestaju. Navodno se prodaje od 1997. po niskoj ceni, ali niko ne želi da je kupi.

2024 © - Vesti online