Utorak 12.11.2013.
13:28
BETA

Zvezda: Ponosni na igrače i pored eliminacije

 

"Iako je od utakmice prošlo tri dana, i dalje se mešaju osećanja velikog ponosa, ali i velike tuge zbog eliminacije iz Evrope. Zato smo osetili obavezu da istupimo u javnost i kažemo da smo ponosni što su naši igraci, po ko zna koji put, dostojno reprezentovali grb koji nose", navodi se u saopštenju.

Vaterpolisti Crvene zvezde nisu uspeli u subotu da izbore plasman u grupnu fazu Lige šampiona, iako su na plivalištu "Tašmajdan" pobedili Pro Reko sa 13:10. Crveno-beli su posle četiri četvrtine vodili sa 11:7, ali su eliminisani posle izvođenja peteraca, u kojima su izgubili sa 3:2.

U današnjem saopštenju se navodi da su igrači pokazali, da kada je ugled Crvene zvezde u pitanju, neće biti nikakvih kompromisa.

"I da će uvek i po svaku cenu, časno i pošteno, isključivo na terenu, zastupati prave vrednosti sporta, kojima su nas učile generacije istinskih zvezdaša, koje su časno radile na ugledu crveno-bele porodice kroz istoriju", navodi se.

"Kao klub, ponosni smo i što je u etar, uz pomoć nasih vernih navijaca, otisla slika istinskog spektakla, koji se retko viđa na vaterpolo utakmicama", dodaje se u saopštenju.

Vaterpolo klub Crvena zvezda je zahvalio svima koji su po završetku utakmice podržali klub.

"Stavili su nam do znanja da smo na pravom putu i da se istinski trud i viteška borba cene više od svega", zaključuje se u saopštenju crveno-belih.

2024 © - Vesti online