Ponedeljak 11.11.2013.
12:43
Vestionline

Kaliopi ''zapalila'' Sava Centar

Uz dobru energiju i fantastičnu atmosferu, Kaliopi je podigla na noge publiku u dvorani.

Emotivno je pristupila koncertu, i tu emociju prenela je na publiku, koja joj je uzvratila istom merom. Koncertu su prisustvovale brojne kolege i prijatelji iz javnog života, koji su došli da je podrže - Neda Ukraden, Suzana Mančić, Ljubiša Samardžić, Frajle, Maja Odžaklievska, Ogi Radivojević, Cvetanka Laskova, Neverne Bebe, Tijana Dapcević, Zafir Hadžimanov, Stevan Andjelković…


Koncert je započela evrovizijskim hitom “Crno i belo”, a zatim nastavila sa aktuelnim pesmama koje su nastale u saradnji s Romeom Grillom, ''Mrvica'', ''Melem'', ''Lokomotiva'', ''Vrisnem'', ''Aman'' i drugim pesmama s novog albuma Melem, nastavila sa ''Probudi me'', ''Nevinost'', makedonske hitove ''Za samo eden den'', ''Daj da pijam'', a uz pratnju publike otpevala je pesmu ''Rođeni''.


Beogradsku publiku dirnula je i akustična izvedba balade ''Ne plači'' kao i predivne pesme ''Ako još ikad padne sneg''.

Najmlađi deo publike se pred sam kraj koncerta popeo na scenu i zajedno sa Kaliopi i malim Lukom Stoičevićem, otpevali su još jednom Crno i belo. Posle koncerta Kaliopi se skoro dva sata družila sa brojinim fanovima.


Kaliopi se u Sava Centru prošetala sa koferom punim ljubavi prema beogradskoj publici koja joj je uzvratila višestrukim pozivanjem na bis, a veče je bilo za pamćenje.

2024 © - Vesti online