Nedelja 10.11.2013.
19:35
mozzartsport.com

Hihon slavi Srbe: Golovi Šćepovića i Lekića!

Ubojiti tandem: Stefan Šćepović i Dejan Lekić
 

Sporting iz Hihona bi slobodno mogao da promeni ime u "Sportingović“. Kada god pobede ili osvoje neki bod, uvek su Srbi u glavnim ulogama. Na početku sezone Stefan Šćepović ih je golovima držao u borbi za vrh, a onda se oporavio i Dejan Lekić. Nekadašnji napadač Crvene zvezde je u prošlom kolu golom u 90. minutu spasao Sporting poraza u Kordobi, a večeras su i on i Šćepović naštelovali nišanske sprave i doneli pobedu Sportingu.


Crveno-beli iz Hihona su slavili 3:1 protiv Sabadelja, ali tek posle preokreta kada su proradili srpski napadači. Golovi za pobedu i za prekid crne serije, pošto Sporting u prethodnih pet kola nije znao za trijumf.


Sabadelj je poveo u 51. minutu pogotkom Ljorentea i sve je mirisalo na još jedan neuspeh ekipa iz Hihona. Naznaka za preokret stigla u 65. minutu kada je Šćepović poravnao rezultat golom sa bele tačke. U 80. minutu, Šćepović je morao da napusti teren zbog povrede i ustupio je mesto Lekiću. Srbin je ušao i nastavio tamo gde je njegov zemljak stao. Posle samo jednog minuta provedenog na terenu, Lekić je primio loptu na ivici šesnaesterca, raspalio po njoj i postigao evrogol!
Do kraja meča, Barera je trećim golom za Sporting samo potvrdio pobedu domaćih. Jedino što bi moglo da pokvari sladak ukus pobede za Sporting je situacija sa Šćepovićem i njegovom povredom jer se još ne zna koliko je ona ozbiljna...

2024 © - Vesti online