Nedelja 10.11.2013.
16:53
Vestionline

Obradović zove Vulina na tv duel

Obradović je u otvorenom pismu Vulinu, Pantiću i Drecunu, optužio vlast da Srbe sa severa Kosova bezuspešno teraju na izbore koje je raspisala ''nekakva Atifete Jahjaga, a ne zakoniti organi države Srbije'', te da pritom ''besomučno kleveću'' svakog ko se usudi da im se suprotstavi.

Mladen Obradović

''Uprkos tome što su mi se sa nekima od vas susreli pogledi 3. novembra u Kosovskoj Mitrovici, ni tada ni sve do sada niste našli za shodno da mi u lice kažete ono što sa neponovljivom lakoćom recitujete na konferencijama i u TV-emisijama. Nadajući se da je vaša dosadašnja (ne)spremnost za suočavanje sa 'remetilačkim činiocem' izbornog utapanja Srba u Tačijevu lažnu državu bila uslovljena samo spoljašnjim okolnostima, a ne i nedostatkom volje i hrabrosti, pozivam vas na televizijsko sučeljavanje, javno i uživo, na nekoj od stanica sa nacionalnom pokrivenošću'', stoji u Obradovićevom pismu.

''Uveren sam da će na taj način dobronamerni i istinoljubivi deo javnosti moći najbolje da proceni ko je mesecima unazad zastrašivao građane, ko je i zašto organizovao i izvršio upad na biračka mesta, ko zapravo radi u korist šiptarskih separatista, a kome je na prvom mestu odbrana Bogom danih i Ustavom zajemčenih prava srpskog naroda i države Srbije na Kosovu i Metohiji'', dodao je Obradović.

2024 © - Vesti online