Nedelja 10.11.2013.
02:46
rts.rs

Palma pozvao Srbe da izađu na izbore

Glasajte za bilo koju srpsku listu i partiju: Dragan Marković
 

Prema njegovim rečima, Srbi sa severa Kosova treba da gledaju svoju budućnost i budućnost svoje dece, i da se izbore da im predsednik i gradonačelnik bude Srbin, a ne Albanac, rekao je Marković na sednici Glavnog odbora JS.

"Srbi treba da slušaju preporuku Vlade Srbije i treba da izađu na izbore", ponovio je Marković i dodao da je protiv toga da se šalju poruke za koju listu da glasaju.

''Glasajte za bilo koju srpsku listu i partiju, ali izađite na izbore, jer kada izađete na izbore onda i budžetom rukovodite i odlučujete o onome što se dešava u vašim opštinama", poručio je Marković.

On je zamolio srpske zvaničnike da ne pozivaju Srbe da glasaju za listu "Srpska", iako je na toj listi i Jedinstvena Srbija.

''Nemamo ništa protiv da se građani, odnosno Srbi sa severa opredele onako kakva su njihova ubeđenja i onako kako oni veruju i kome oni veruju,'' poručio je Marković.

Glavni odbor Jedinstvene Srbije je, na predlog lidera stranke Dragana Markovića, preporučio Vladi da se ne ukida subvencije na nova radna mesta i bolje kontroliše tenderi kao i rad banaka.

"Zasmetala nam je izjava ministra privrede Saše Radulovića da se ukinu subvencije. Zahvaljujući subvencijama koje koriste 140 domaćih i 116 stranih preduzeća, zaposleno je više od 50.000 radnika", rekao je Marković, koji je predsedavao sednici Glavnog odbora JS-a.

2024 © - Vesti online