Subota 09.11.2013.
20:07
B92

SEHA: Partizan na - 27 u Prešovu!

 

Najefikasniji u Tatranu bio je Tomaš Urban sa osam pogodaka, dok je kod crno-belih Mijajlo Marsenić sedam puta bio precizan. Partizan u sledećem kolu dočekuje makedonski Vardar. Utakmica se igra na Banjici, 20. novembra.

Znatno iskusniji i snažniji igrači domaćina u odbrani su zatvorili prilaz svom golu sa svih strana, a u napadu su lako smeštali loptu u okvir gola. U 27. minutu prednost je bila 12 golova, a na poluvremenu se popela na čak +16 (24:8).

Nastavak je doneo potpunu sigurnost domaćinu, dok su se crno-beli skoro devet minuta mučili da daju gol. Seriju promašaja prekida Matičić, a potom se u listu strelaca upisuje i jedan od dvojice debitanata, Lazar Kukić. Ta dva gola, ipak, nisu sprečila Prešov da povećava razliku, pa je ona na kraju iznosila +27.

"Nema potrebe uopšte da pričam o tome koliko je ovo zaslužena pobeda Tatrana, rezultat govori sve. Znali smo i pre utakmice, večeras je samo potvrđeno da je ovo jedna od najboljih ekipa u SEHA ligi", rekao je trener Partizana Aleksandar Brković.

"Znali smo šta nas čeka kada smo dolazili ovde. Pokušali smo da se borimo i zbog toga čestitam svojim saigračima. Ovaj put nismo uspeli, možda će sledeći put biti drugačije", jasan je bio Vanja Ilić, krilo crno-belih.

2024 © - Vesti online