Subota 09.11.2013.
13:33
telegraf.rs

Adem Ljajić nije pozvan u selekciju novinara!

Adem Ljajić

Ademu Ljajiću se baš ne da da zaigra za reprezentaciju Srbije, makar i onu novinarsku. Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće u Užicu 19. novembra prijateljski meč sa “selekcijom” novinara, koju će kao selektori predvoditi Milovan Rajevac i Ljubiša Stamenković, uz pomoć srpskih novinara.


Međutim, iako je poznato da Ljajić ne igra za A tim zbog poznatog slučaja sa himnom, on neće biti pozvan ni u selekciju novinara jer se ne javlja na telefonske pozive, prenosi Sportski žurnal. Navodno je Ljajić pristao da igra meč, a čekala se dozvola Rome, ali se on sada ne javlja na telefon pa su selektori novinarskog tima odlučili da ga ne pozovu. Osim njega na poziv ne odgovara ni Boško Janković vedeta Verone.


U timu novinara biće dosta poznatih igrača poput Miloša Krasića, Nemanja Pejčinović, Nemanja Gudelj, Miroslav Radović i Marko Milinković, golmanski tandem Boban Bajković i Branimir Aleksić, iz Vojvodine stižu Miroslav Vulićević i Nikola Leković, zatim Miloš i Nikola Ninković igrači Crvene zvezde i Partizana, kao i iskusni Stefan Babović.

Stamenkoviću i Rajevcu u sastavljanju tima pomagaće Jovan Sekulić (Večernje novosti), Zoran Stojadinović (Sportski žurnal), Mirko Vrbica (Sport), Nebojša Petrović (SOS kanal) i Zoran Marković (RTS).

2024 © - Vesti online