Subota 09.11.2013.
11:23
BETA

Milosavljević: Veliki pad u drugom poluvremenu

Iskren: Dragan Milosavljević
 

"Bila je teška utakmica, atmosfera je bila napeta, mnogo tehničkih grešaka, ali smo bez obzira na to jako dobro igrali prvo poluvreme. U drugom smo doživeli veliki pad, dozvolili smo lake poene, mnogo koševa smo primili uz faul, a u napadu smo su nas izbacili iz ritma meč-ap zonom, dok su oni ubacivali neke nemoguće trojke, uz odličan procenat šuta", rekao je Milosavljević posle meča u Hali Pionir.

Partizan je izgubio od Fenerbahčea u Beogradu sa 88:78 u 4. kolu Grupe A Evrolige što mu je treći poraz, dok turski tim ima sve četiri pobede.

"Možemo biti zadovoljni prvim poluvremenom. Sada se okrećemo sledećim utakmicama. Fenerbahče je najbolja ekipa u grupi, a možda i u Evropi. Nemaju poraz od početka sezone. Igrali smo sa sjajnom ekipom. Nama je bitno da imamo pozitivan skor sa ekipama koje su nam konkurencija za Top 16, Nanterom i Budiveljnikom. Imamo i dalje šanse za prolaz", kazao je Milosavljević.

Najefikasniji u Partizanu bio je Žofre Lovernj koji je rekao da ne može biti zadovoljan utakmicom.

"Vrlo dobro smo počeli, ali je bilo teško kada je trener isključen, jer nam mnogo znači. Razočarani smo, moramo da se okrenemo sledećoj utakmici i da se koncentrišemo na Top 16. Nismo bili umorni u poslednjoj četvrtini, a oni su samo počeli da pogađaju teške šutove", rekao je Lovernj.

"Moramo da nastavimo da se borimo. Ne znam šta da mislim o ovoj utakmici. Voleo bih da mogu da kažem da je dobra utakmica, ali smo izgubili, tako da to nije bilo dovoljno", rekao je Lovernj.

Plejmejker Leo Vesterman kazao je je Fenerbahče zaslužio pobedu i da je njegov tim previše grešio da bi pobedio takvog rivala.

"Igrali smo dobro prvo poluvreme, ali su oni bili bolji u drugom. Zaslužili su pobedu. Moramo da nastavimo da radimo, jer smo previše grešili da bismo pobedili ovakav tim... Situacija nije bila laka, ali je naš posao da igramo košarku i to pokušavamo da radimo u svakoj situaciji. Glavno je da se držimo kao tim", rekao je Vesterman.

Partizan u narednom igra u Moskvi protiv CSKA.
 

2024 © - Vesti online