Četvrtak 11.03.2010.
14:33
Vestionline

Najbolji hoteli za seksi odmor

1.Na prvom mestu evropskih hotela je amsterdamski "Black tulip", uređen u autentičnom stilu ‘kanalskih’ građevina 16. veka. Ali, ono što ga svrstava u naj seksi mesta nije romantična arhitektura. Reč je o hotelu sa posebno dizajniranim sobama za požudu, a u određenim apartmanima mogu se pronaći i sprave za seksualne igrice. Po rečima jednog posetioca "TripAdvisora", sobe su zaista seksi, a u njima možete naći svu opremu za vezivanje koju možete poželeti.

2. Sledi "Propeller Island City Lodge" u Berlinu, koji sigurno neće razočarati parove koji svoj ljubavni izlet žele začiniti ponekom originalnom umetničkom instalacijom. Svaka soba je drugačije uređena, a nose imena po opisu instalacije, kao što su ‘Leteći krevet’ ili ‘Galerija’. Ova poslednja ima okrugli krevet sa pedalama kojima se celi krevet može okretati oko svoje ose. ‘Odseli smo u sobi ogledala. Bila je vrlo mala, ali i to je bio deo zabave’, prisetila se jedna gošća.

3. Dekadencija i romantika

Hotel "The Witchery" u Edinburgu stvoren je za goste koji nisu skloni modernim eksperimentima, ali znaju da uživaju u tragovima stare aristokratske dekadencije. S prozora njegovih apartmana pruža se fantastičan pogled na stari deo grada, a sedam raskošno uređenih apartmana odiše seksi atmosferom prošlih vekova. Iz sveta poznatih redovno ga posećuju Džek Nikolson, Majkl Daglas i Ketrine Zita-Džons.

4. "Buddha Bar hotel" u Pragu svoje goste tetoši i mazi
Putnici koji tragaju za pravim užitkom na svoj popis bi svakako trebalo da uvrste "Buddha Bar Hotel u Pragu". Hotel je prepoznatljiv po posebnim pogodnostima koji  žele da iznenade svoje goste. "Ohlađena boca šampanjca i činija jagoda čekala nas je u sobi, zajedno sa uljima za masažu, slatkišima i ukrasnim perjem. Bio je to najromantičniji medeni mesec koji možete da zamislite", prisetila se jedna gošća.

5. Na kraju, u nezaobilaznom Parizu hotel "Amour" izdvojen je kao mesto neobičnog i smelog enterijera, a uređenje u stilu noćnog kluba ovaj hotel čini savršenim mestom za opušteni vikend. Svaka soba nudi nešto drugo, od uređenja u stilu umetnika po kojima su nazvane do neobičnih fotografija, a po rečima jednog posetioca, "Amour" je idealno mesto gde možete da pijete, jedete i spavate, naletite na inteligentnog sagovornika ili da budete zavedeni.
 

2024 © - Vesti online