Subota 09.11.2013.
12:01
K. N. - Vesti - Foto: N. Popović

Uvek spremna da pomogne

Nikog ne ostavlja na cedilu: Dosta Miki Bauer

Čuvši tako da se njen dragi prijatelj iz Beograda, Miodrag Stojanović, iznenada teško razboleo i da nema dovoljno sredstava za skupe citostatike, ova žena dobrog srca nije časila časa, već je posredstvom Redakcije našeg lista iz Bad Filbela uputila pomoć od 300 evra ovom čoveku, kome je nevolja pokucala na vrata.


- Molim vas da ovaj dar što pre uručite Miodragu, jer trpi teške bolove i verujem da mu nije ni malo lako. Ovaj divni čovek je i za mene učinio mnogo lepih stvari i nikada mu to neću zaboraviti - rekla je Dosta Miki Bauer.


Reporteri "Vesti" su ispunili želju dugogodišnje humanistkinje i njen novčani prilog odneli na kućni prag porodice Stojanović, na čemu su se od srca zahvalili.


- Poručite Dosti da nam ovo mnogo znači. Hvala joj od srca - poručio je Miodrag, vidno urušenog zdravlja i snage.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online