Subota 09.11.2013.
13:52
J. A. - Vesti

Koncert Olivere Katarine: Oproštaj od Beograđana

Pevala bez greške: Olivera Katarina
 

Nastup je započela pesmom "Sedim u jednom Pariskom lokalu", a kako je publika poprilično mlako dočekala, ispričala je priču kako je prisustvovala oproštajnom koncertu Žozefine Beker u Parizu, kada su ljudi u sali aplaudirali i plakali.


- Dragi moji Beograđani, evo došlo je vreme da se dogodi ovaj moj oproštajni koncert. Odlučila sam da se oprostimo dok nisam suviše ružna i dok mi je još uvek lep glas - rekla je Olivera koju je iz prvog reda bodrio sin Mane Šakić koji je bio u društvu savetnika predsednika Srbije Marka Đurića.

Isidora Bjelica muvala se po holu, ali nije ušla u salu, dok je Rada Manojlović stigla nešto kasnije u toku koncerta i smestila se u osmi red. Na bini su bile fotelje kako bi Olivera mogla da se odmara, ali i čaša vode što joj je zasmetalo.

Na njeno insistiranje, menadžer Saša Dragić morao je da donese rakiju, jer kako je rekla, suv je vazduh u sali, pa joj se stalno suši grlo. Koncert je bio emotivan, a Olivera je pevala bez greške, pa mnogi pevači od nje mogu samo da uče.

2024 © - Vesti online