Petak 08.11.2013.
12:01
K. N. - Vesti - Foto: Vesti

Za lakši put do škole

Uvek u srcu dobrotvora: Aleksandar Smukov
 

O ovom daru naše novinare je obavestila njegova majka Aleksandra, koja pored sina, neguje i bliznakinje, 11-godišnje Ivanu i Nikolinu, obolele od cerebralne paralize.


- Ovaj znak pažnje nas je prijatno iznenadio. Hvala od srca donatoru ko god da je. Nama je svaka para velika i mnogo znači pošto, nažalost, kod kuće imamo troje bolesne dece kojima je potrebna konstantna nega. Cela naša porodica živi od imanja i onoga što zaradimo od poljoprivrede.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

- To je najčešće nedovoljno za sve naše potrebe. Kako Aca pohađa četvrti razred Specijalne škole za slepu i slabovidu decu "Veljko Ramadanović" u Zemunu, velike troškove imamo samo i oko njegovog prevoza do kuće svakog vikenda, a da ne govorim i o drugim stvarima - kazala je majka Aleksandra i sama lošijeg zdravlja.

2024 © - Vesti online