Petak 08.11.2013.
12:01
K. N. - Vesti - Foto: Vesti

Dobri rezultati, zasluga dobročinitelja

Hvaka svima: Azra Arifović
 

- Krajem septembra sam imala kontrolni pregled i svi rezultati su besprekorni! Radila sam analize kostne srži i ako nalaz bude negativan doktorka razmatra o eventualnom prestanku uzimanja leka "glivec". Najiskrenije se nadam da će sve biti u redu. Ovom prilikom želela bih da se zahvalim Fatmiru Muriću iz Ciriha koji mi je nedavno doneo kutiju "gliveca" od 100 mg, 60 tableta, i darovao 50 franaka.

Četvorogodišnja podrška

- Za, faktički, pune četiri godine od kada je apel objavljen u "Vestima", samo jedan mesec sam bila bez terapije što, hvala bogu, nije dovelo do pogoršanja mog zdravstvenog stanja. Sve to zahvaljujući tako dobrim ljudima kojima ću biti večno zahvalna. Nikada ih neću zaboraviti. Neka im se dobro dobrim vrati - poručila je Azra Arifović.

- Imam potrebu da se zahvalim i jednom gospodinu koji želi da ostane anoniman, a koji mi je u jednom doneo kutiju ovog medikamenta od 400 mg, 30 tableta, a drugi put od 100 mg, 180 tableta. Što se mog zdravlja tiče odlično se osećam, iako dok mi doktorka to ne kaže moram još da uzimam ovaj lek.

- Da nije ovih kontrola i redovne terapije lekom "glivec" od 400 mg, verujte da bih već i zaboravila da me je leukemija umalo koštala života. Naravno, za moj spas nisu samo zaslužni lekari i moj brat nego i ljudi dobre volje poput navedenih dobročinitelja koji mi obezbeđuju ovaj medikament, čija mesečna doza košta između 2.000 i 2.500 evra - napisala je Azra, koja privodi kraju kurs informatike.
 

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online