Četvrtak 07.11.2013.
18:45
Telegraf

Svaka druga osoba glumi orgazam, isto toliko vara

Pristaju na seks i kad im nije do toga, pa odglume i orgazam...da ne uvrede partnera. Pitanje je šta je veća uvreda ovde
 

Kako sami kažu, pristaju na seks i kad im nije do toga zarad očuvanja veze. Orgazam simuliraju, jer ne žele da povrede i razočaraju svog partnera time što nisu uspeli da dostignu vrhunac. Nije mali broj ni onih koji priznaju da imaju manjak seksualnog samopouzdanja, pa onda lažiraju orgazam kako bi sve to prošlo što brže i bezbolnije.


Ovo istraživanje (objavljeno u australijskom “The Sunday Telegraph”) otkriva i da je čak 25 odsto muškaraca izjavilo da su im u “žaru borbe” izletele romantične reči “volim te”, iako to uopšte nisu mislili. Ta lažna izjava ljubavi, pod naletom strasti, desila se daleko manjem procentu dama (svega šest odsto).

45% ispitanika je bar jednom počinilo preljubu (čak 36% muškaraca i manje od 10% žena). Skoro 20% muškaraca priznaje da vara svoje trenutne partnerke
 


Kada je reč o vernosti, 45 odsto učesnika studije su barem u jednoj svojoj vezi počinili preljubu, od čega je to uradilo čak 36% muškaraca i manje od 10% žena.

Ono što je posebno iznenadilo jeste činjenica da skoro 20 odsto muškaraca priznaje da vara svoje trenutne partnerke.

2024 © - Vesti online