Četvrtak 07.11.2013.
13:49
BETA

Dodić: Želimo pobedu u Beogradu

Mladen Dodić

"Naša gostovanja u Beogradu su do sada bila vrlo uspešna i što se tiče igre i što se tiče rezultata. Sa takvim ciljem odlazimo u Beograd, da se nadigravamo protiv 'romantičara', ali i da postignemo dobar rezultat", rekao je Dodić na konferenciji za novinare.

Utakmica 12. kola Jelen super lige između OFK Beograda i Jagodine igra se u subotu na Omladinskom stadionu od 13.30. Dodić je rekao da je OFK Beograd i ove godine pokazao da ima ne samo mlade, već i perspektivne i kvalitetne igrače, koji su to pokazali u Ivanjici sa tri "evro gola". OFK je u prošlom kolu pobedio Javor sa 3:1.

"Sigurno je njihovo samopouzdanje na mnogo većem nivou nego ranije, kada su gubili pojedine utakmice kao domaćini, ali to je posledica njihove mladosti i oscilacija. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama i rezultatima i da se plasiramo u vrh tabele. Poslednje igre nam ulivaju dodatno samopouzdanje", kazao je Dodić.

U tim Jagodine vraća se Aleksandar Živanović, koju prošlu utakmicu nije igrao zbog kartona.

"U dobrom raspoloženju dočekujemo ovaj meč i cilj je da, pre pauze zbog reprezentacije, novom pobedom što spremniji dočekamo utakmicu protiv Vojvodine, koja će sigurno biti derbi kola i ovog dela prvenstva. Ali najbitnija je subota i u prvom planu su naše iskustvo i rezultat", istakao je Dodić.

Fudbaler Jagodine Đorđe Šušnjar rekao je da njegovu ekipu u subotu očekuje teška utakmica.

"Imamo ciljeve i trudićemo se da nastavimo seriju pozitivnih rezultata. OFK je odigrao odlično na gostovanju protiv Javora i sigurno da ima samopouzdanje, ali mi smo se dobro spremali tokom cele nedelje. Nadam se da rezultat neće izostati", rekao je Šušnjar i dodao da će svi igrači pružiti maksimum.

2024 © - Vesti online