Četvrtak 07.11.2013.
12:24
BETA

Jevtović: Nisam gubio vreme u Moskvi!

 

"Najbolji start kluba u eliti je rezultat jakog kolektiva i individualnog kvaliteta. Dobro stojimo na terenu, što se videlo i u našoj pobedi nad Voždovcem (1:0) u prošlom kolu, gde smo imali i sjajnu podršku navijača", rekao je Jevtović radiju Sto plus.

Novi Pazar će u subotu na svom terenu igrati protiv Spartaka iz Subotice u 12. kolu Super lige, a oba tima osvojila su po 17 bodova i zauzimaju sedmo, odnosno osmo mesto na tabeli.

"Posle lošijeg starta, Spartak igra sve bolje. Odličnu ekipu vuče Vladimir Torbica, ali igrati ovde je sasvim drugačije. Novi Pazar je svima najteže gostovanje u ligi, uvek idemo na pobedu i mislim da imamo veliku šansu da osvojimo tri boda", ocenio je Jevtović.

On je u dosadašnjem delu sezone nastupio pet puta u prvenstvu i dva puta u Kupu Srbije.

"Nisam igrao dovoljno, pošto svi igrači žele da su uvek na terenu po 90 minuta. Ipak, utisak je pozitivan, zna se da sam mlad i relativno neiskusan", kazao je Jevtović.

Ovaj 20-godišnji vezni fudbaler je u Novi Pazar došao letos iz kulskog Hajduka, a pre toga je nastupao i za Dinamo iz Moskve.

"Otišao sam u Rusiju sa 18 godina. Posle šest meseci turbulentnog perioda, rešio sam da odem i klub mi je izašao u susret. Želeo sam da igram, a zbog ograničenog broja stranaca bilo je teško izboriti se za minutažu", rekao je Jevtović.

"Moju sudbinu delili su i reprezentativac Bosne Zvjezdan Misimović i član hrvatske reprezentacije Tomislav Dujmović, ni za njih nije bilo mesta u timu. Vreme provedeno u Moskvi, ipak, ne smatram izgubljenim", dodao je on.

Jevtović je igrao za mlađe selekcije Srbije, a u superligašu iz Novog Pazara saopštili su da je skrenuo pažnju selektora nacionalnog tima do 20 godina Ljubinka Drulovića.

"Već sam igrao sa tom generacijom, u vreme kada je reprezentaciju predvodio Dejan Govedarica. Bila bi velika čast za mene da ponovo dobijem poziv, ali to se postiže samo igrama na terenu", rekao je Jevtović.

2024 © - Vesti online