Četvrtak 11.03.2010.
12:10
Z. Vicelarević - S. Đurić - Vesti

Uspeh je što sam ostala normalna

- Pored koncerata koje radim po inostranstvu, pripremam novi album i neću menjati ekipu. Nastavljam saradnju sa Aleksandrom Perišićem Romarijom i Marinom Tucaković, a na albumu će biti španskih, arapskih, grčkih i ruskih pesama - najavljuje Dara.

Dara Bubamara

Za koju izdavačku kuću ćete objaviti album?
- Ne znam da li će to biti "Grand" ili PGP, zavisi od toga ko ponudi bolje uslove.


Karijeru ste započeli pre 20 godina. Da li vas je i koliko slava i popularnost promenila?

- Slava me uopšte nije promenila, čak mislim da sam previše skromna za pevačicu, posebno kada vidim kako se drugi ponašaju, a nemaju nikakvog pevačkog kvaliteta. Najveća stvar na estradi je ostati normalan u glavi. Ovo je sada ludo vreme, svi su nerealni i jako sam srećna što sam ostala normalna i obična.


Kako provodite slobodno vreme?
- Živim u Parizu, ali sam u poslednje vreme sve češće u Novom Sadu. Kad nisam na sceni i kad nisam Dara Bubamara, svaki slobodan trenutak provodim sa detetom u šetnji parkom i pokušavam da živim kao sav normalan svet, koliko je to moguće.

Proširenje porodice


Imate sina Konstantina, da li planirate proširenje porodice?
- Moj suprug bi želeo troje dece, a ja sam, ipak, za još samo jedno. Neka sledeća bude ćerka, ne bih se bunila. Mada, iskrena da budem volela bih da imam dva sina - kaže Dara.

Sa kime se družite od kolega sa estrade?
- Moje kolege su uglavnom u Beogradu, a ja u Novom Sadu, pa se zato i ne družimo mnogo. Najviše volim Cecu Ražnatović, ona je velika zvezda. A, bila mi je i na svadbi. Jedino sa njom imam bliži kontakt.


Da li je tačno, kao što se priča, da ćete uskoro uraditi modnu kolekciju za decu u saradnji sa čuvenim Žan Pol Gotjeom?
- Ta ideja postoji, ali ništa konkretno nije dogovoreno. To je bilo jedno ćaskanje uz kafu sa Gotjeom i njemu je bio simpatičan moj nadimak Bubamara koji na francuskom zvuči baš kao ime za dečju kolekciju.

Ali, za sada, nema nikakvog konkretnog dogovora. Pojedini mediji u Srbiji preneli su to kao gotovu stvar, ali je sve samo na nivou ideje i "glasnog razmišljanja".


Najavljivali ste i inostranu karijeru, saradnju sa poznatim francuskim muzičarima. Dokle ste stigli s tim?

- U pripremi je inostrana karijera i do kraja godine trebalo bi da snimim tri pesme. Jedino što mogu da kažem, za sada, je da će sve pesme biti na engleskom jeziku.

2024 © - Vesti online