Sreda 06.11.2013.
13:15
mozzartsport.com

Vidić: Nismo srećni zbog remija

Nemanja Vidić

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić rekao je da je zadovoljan kako je funkcionisala odbrana tima na meču četvrtog kola Lige šampiona protiv Real Sosijedada (0:0).
"Možemo da budemo zadovoljni kada je odbrana u pitanju. Od početka sezone propuštamo prilike i olako dozvoljavamo timovima da daju golove. Protiv Sosijedada smo napravili iskorak. Nismo srećni zbog remija, jer smo došli u San Sebastijan da pobedimo, ali protivnik je odigrao dobro i znatno nam olakšao posao", rekao je Vidić.


Za razliku od Premijer lige, Junajtedu mnogo bolje ide u Ligi šampiona. Ekipa Dejvida Mojesa nalazi se na prvom mestu A grupe sa osam osvojenih bodova, jednim više u odnosu na Bejer iz Leverkuzena.
"Volim kada napadači stvaraju šanse. Nismo postigli gol i osvojili tri boda, ali nadam se da ćemo sledeći put biti bolji u tom segmentu igre. Uvek igramo teške mečeve protiv nemačkih timova, posebno u poslednjih nekoliko godina, očekujem da tako bude i u narednom kolu kada gostujemo Bajeru iz Leverkuzena", dodao je Vidić.

2024 © - Vesti online