Sreda 10.03.2010.
19:06
Index.hr

Profesorka (33) iskoristila učenika (14)

Bekova je predavala u srednjoj školi “Dejvid Star Džordan“ i optužena je po četiri tačke nezakonitog seksa sa osobom mlađom od 16 godina, te jednoj tački oralnog seksa sa osobom mlađom od 16 godina, a priznanje svih seksualnih aktivnosti koje je upražnjavala sa svojim učenikom, moglo bi da joj donese i do sedam godina u zatvoru.

Policija nije otkrila identitet dečaka, koji je u vrijeme afere imao 14, a sada ima 15 godina.

Narednik Robert Kvesada, član policije u Burbenku, ispričao je novinarima kako policija još uvek ne zna sve detalje afere - gde su učiteljica i učenik upražnjavali seksualne aktivnosti, šta su tačno radili, koliko puta i koliko je sve zajedno trajalo. Policija je ispitala učenika i za sada je poznato samo da su se seksualni susreti događali između marta i septembra prošle godine.

"Bekova je ušla u stanicu sa advokatom i rekla 'Dobar dan, došla sam da se predam'. Bilo je to prilično iznenađujuće", rekao je Kvesada.

Nije jasno što je točno učiteljicu navelo na priznanje. Direktorka škole ostala je šokirana vešću o neprimerenom ponašanju svoje koleginice. Beck je bila "poštovana i omiljena učiteljica", a celo osoblje škole u šoku je zbog događaja.

2024 © - Vesti online