Sreda 06.11.2013.
08:00
Vestionline

Da vas ne pamti po (jedinom) lošem seksu

A sad draga, vozim te kući
 

Možete to gledati i ovako – ako budete fini, pristojni i ljubazni, ona će taj seks na jednu noć pamtiti kao lepo iskustvo. Evo što treba da znate ako želite da joj to priuštite.

Ponesite kondom - Kada ste već dogurali do seksa, bolje vam je da kod sebe imate kondom. Ne želite da taj propust sve upropasti.

Ne zovite je kod sebe ako živite s roditeljima - Teško je i zamisliti da u ovakvoj situaciji slučajno upozna vaše roditelje, a još je teže ako se to zaista dogodi. Neke stvari je bolje izbeći u startu. I da, imajte na umu da je neuredan stan ili soba veoma loš utisak.

Nikad se nemojte izvinjavati - Bez obzira koliko vaša izvedba u krevetu bila loša, ako se budete izvinjavali samo ćete pogoršati stvar, a to nikako ne biste želeli. Verovali ili ne, uvek može biti gore.

Kad ona izađe iz kreveta, morate i vi - Ako je ona napustila mesto "zločina", krevet po kojem ste se strastveno valjali, to je trenutak kad i vi morate izaći iz kreveta, osim ako nije otišla do toaleta i namerava da se vrati.

Ponudite joj vožnju kući ili je otpratite do stanice - Iako ste devojku "iskoristili" na jedno veče, treba biti džentlmen. Ovakvi maniri su ono što pravi razliku između frajera/mangupa i neotesanog muškarca.

2024 © - Vesti online