Utorak 05.11.2013.
12:41
Beta

Jakšić: Incidenti na Kosovu imaju Vučićev rukopis

Poslanik Demokratske stranke Srbije Marko Jakšić
 

 "Vučić nije mogao da preživi izborni debakl u Kosovskoj Mitrovici", kazao je Jakšić novinarima u Skupštini Srbije i dodao da je "svima, pa i velikom Aleksandru Vučiću, jasno da su Srbi odbacili Briselski sporazum".

"Ja imam više dokaza o tome da su Krstimir Pantić i ostali iz Srpske napredne stranke politički magarci, nego što oni imaju dokaza da sam se ja sretao s Tačijem", rekao je Jakšić.

"Bojkotom izbora sahranjen briselski sporazum"

Pročitajte sve o izborima na Kosovu OVDE

Poslanik opozicione Demokratske stranke Srbije Petar Petković izjavio je u Skupštini Srbije da je bojkotom kosovskih lokalnih izbora sahranjen Briselski sporazum Beograda i Prištine, za koji je ocenio, da ostaje dokaz predaje Kosova.

"Briselski sporazum je dokaz predaje Kosova i Metohije, narod je odbacio taj separatistički sporazum i bojkotovao izbore šaljući jasnu poruku", kazao je Petković u delu sednice parlamenta za postavljanje poslaničkih pitanja.

On je poručio ministru bez portfelja zaduženom za Kosovo i Metohiju Aleksandru Vulinu da u Briselu slobodno može da promeni košulju, jer, naveo je, Srbija nije sahranjena, sahranjen je Briselski sporazum.

2024 © - Vesti online