Ponedeljak 04.11.2013.
13:54
Vestionline

Pamela istrčala njujorški maraton

Pamela je juče trčala njujorški maraton, prvi put, a da bi savladala 42 kilometra dugu stazu trebalo joj je pet sati i 41 minut. Se vreme uz nju je bio brat Geri.

"Tako sam ponosna na svog brata Gerija. Hvala G. što si trčao uz mene danas", napisala je Pamela na Fejsbuku uz zajedničku fotografiju. Ubrzo je okačila i svoju fotogafiju, kako iscrpljena leži u krevetu prekrivena ledom na bolnim mestima.

Njujorški maraton juče je održan uz neviđene mere bezbednosti, zbog straha od terorističkog napada, sličnog onom koji se desio tokom maratona u Bostonu.

Policijski ronioci obezbeđivali su mostove odozdo, a patrolni bodovi lučke policije pratili su trajekte koji su prevozili maratonce do starta na ostrvu Steten. Helikopteri su takođe nadzirali grad, a policajci su s psima tragačima za eksploziv, bili raspoređeni duž martonske staze.

Trkači su bili pretreseni pre dolaska na start, a pretresu su bili podvrgnuti i svi koji ulaze u startnu i ciljnu zonu u Central parku, na Menhetnu. Maratoncima, njihovim porodicama i ostalim pratiocima je bilo zabranjeno da peko odeće nose prsluke i bluze, ili da nose torbe i kese. Organizatori su im dali providne torbe i flašice sa vodom.

2024 © - Vesti online